Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschade-
verzekering

Een bedrijfsschadeverzekering biedt dekking tegen het risico van bedrijfsstilstand ten gevolge van bijvoorbeeld een brand.

Op het moment dat een bedrijf afhankelijk is van zijn pand, omdat hier bijvoorbeeld een productielijn in staat, dan kunnen de gevolgen bij een brand financieel heel groot zijn. Een bedrijf kan op dat moment zijn of haar werk niet meer uitvoeren, waardoor er omzet wordt misgelopen en hiermee kan een bedrijf in de financiële problemen raken. De mogelijkheid is er namelijk niet meer om omzet te genereren, maar alle lasten lopen wel door, zoals personeelskosten e.d.  Ook de winst wordt misgelopen. Om dit risico te beschermen kan een bedrijf een bedrijfsschadeverzekering afsluiten die hem beschermd tegen dit financiële risico.

Als er iets plaatsvindt waardoor het bedrijf niet meer kan functioneren vergoedt een bedrijfsschadeverzekeraar dus de vaste kosten en de winst.

Afspraak maken

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Open chat