Maximale hypotheek berekenen?

Hypotheken

Ben je benieuwd of jij jouw droomhuis kunt kopen? Of wil je alleen onderzoeken of lagere maandlasten mogelijk zijn? Allemaal goede redenen om in gesprek te gaan met Oliekan Culemborg over hypotheekadvies.

Je persoonlijke situatie en toekomstperspectief zijn voor ons het startpunt van het geven van een passend hypotheekadvies. Oliekan luistert naar je toekomstwensen, brengt je vermogensbestanddelen in kaart en kijkt naar de fiscale ruimte die je hebt. We komen altijd tot het beste hypotheekadvies voor jouw persoonlijke situatie.

cash

€2.000,-

Besparen op je hypotheek

huisje

2.570

Hypotheken bij ons afgesloten

duimpje

9,1

Gemiddelde beoordeling

cash

€2.000,-

Besparen op je hypotheek

huisje

2.570

Hypotheken bij ons afgesloten

duimpje

9,1

Gemiddelde beoordeling

Maximale hypotheek berekenen?

Op verschillende sites kan je je maximaal te lenen bedrag berekenen, maar kloppen die berekeningen wel? 99 van de 100 keer niet! Het berekenen van de maximale lening is namelijk afhankelijk van vele factoren. Hoe lang staat de rente vast, hoe lang loopt de lening nog, is de rente wel volledig aftrekbaar, welke inkomensbestanddelen mag je gebruiken voor de berekening, is er Nationale Hypotheek Garantie van toepassing, welke geldverstrekkers worden berekend, hoe hoog is de lening ten opzichte van de waarde van de woning, etc, etc….

Op onze site is het dan ook niet mogelijk om de maximale lening te berekenen. Kom daarvoor gewoon vrijblijvend langs!

Afspraak maken

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Open chat