Pensioen

De meeste mensen kijken er niet zo vaak naar, maar je pensioen is uiteraard wel heel belangrijk. Vaak wordt er gedacht dat het allemaal wel goed geregeld is, maar is dat ook zo? Hoe ziet je pensioen er nou eigenlijk uit?

Je pensioeninkomen kan uit verschillende onderdelen bestaan. Er is namelijk het pensioen dat door onze overheid wordt verzorgd oftewel de AOW. Het recht op AOW bouw je gedurende je leven op. Heb je een aantal jaar in het buitenland gewoond en gewerkt of ben je juist op latere leeftijd naar Nederland gekomen, kan het zijn dat je niet de volle 100% AOW krijgt. Naast de AOW is er het pensioen dat via de werkgever opgebouwd wordt. Niet elke werkgever biedt een pensioenregeling aan en ze zijn ook niet allemaal even goed. Laat je pensioen dus door ons checken en wellicht is het raadzaam om een derde onderdeel aan je pensioen toe te voegen, namelijk hetgeen je zelf regelt. Dit laatste pensioen is dus niet gebonden aan de werkgever of aan de overheid. Het is je eigen geld, dat je als pensioen uitgekeerd krijgt. Er zijn verschillende manieren om een eigen pensioen op te bouwen, dus laat je informeren.

Afspraak maken

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Open chat