Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af voor ondersteuning tijdens juridische discussies in bijvoorbeeld het verkeer, met betrekking tot bepaalde aankopen, de woning, tussen jou en je werkgever en nog veel meer.

Omdat je zelf vaak niet volledig op de hoogte bent van de wet – en regelgeving is het in sommige situaties prettig om bij problemen hulp te krijgen van iemand die dit wel is. Mocht je bijvoorbeeld ontslagen worden door je werkgever, maar er is geen reden of je bent het er niet mee eens, dan kan je een rechtsbijstandsverzekeraar vragen om je bij te staan. Zij weten op welke manier je een dergelijk probleem aan moet vechten en welke regels hiervoor zijn vastgelegd.

Maar ook op het moment dat je wordt aangereden in het verkeer en de tegenpartij wil jouw schade niet vergoeden kan een rechtsbijstandsverzekeraar je helpen.

Afspraak maken

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Open chat