Verzekeringen Buren

Een lange oude stadsmuur, echte stadsrechten voor zo’n kleine plaats, koninklijke invloeden, de Prins van Oranje, het Marechaussee museum en het Elisabeth weeshuis museum zijn een kleine greep uit de historie en bezienswaardigheden van deze stad in de Betuwe.

Wanneer je bekend bent in deze omgeving zal er al gauw een lichtje gaan branden dat het hier gaat over de stad Buren en nee niet die bij Rijswijk (Zuid Holland), maar in het mooie Gelderland. Al vele jaren is Buren een aantrekkelijk en gewilde stad om in te wonen, deels door de authentieke panden, maar ook door alle voorzieningen die het biedt zoals een supermarkt, dorpshuis, meerdere restaurants waaronder het Pannenkoekenhuis, een eigen tennis- en voetbalvereniging en nog veel meer.

Het is niet voor niets dat het verloop in deze stad vrij laag is en er over het algemeen vrij weinig huizen vrij komen. En als ze vrij komen zijn het vaak doorstromers uit de stad zelf die dan een grotere woning willen kopen. Een bepaalde kennis van de markt, de oude panden en de markt zijn vaak nodig om hier succesvol een huis te kunnen kopen. Maar ook mensen die al een woning hebben, lopen vaak tegen problemen aan dat een huis niet te verzekeren is of dat er aanvullende eisen worden gesteld door een hypotheekverstrekker, omdat de woning in hun ogen “bijzonder” is.

In deze situaties zijn wij van Oliekan Financiële Diensten je graag van dienst. Onze kennis en diensten gaan verder dan de grenzen van Culemborg en wij helpen je graag met het regelen van een passende hypotheek bij de aankoop van die mooie grachtenwoning, het verzekeren van dat monumentale pand in de binnenstad of het zoeken naar een goed alternatief voor de bestaande hypotheek.

Mocht je interesse hebben, neem dan vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak. Dit kan via de contact knop op deze website of via telefoonnummer (0345) 52 33 66. Graag tot snel bij ons op kantoor of bij jou aan de keukentafel.

Uiteraard kan je ons in Buren ook inschakelen voor onze overige diensten.

Afspraak maken

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Open chat