Geld besparen op uw verzekeringen?
Bespaar tot wel 28% premie met een servicecontract van
Oliekan Financiële Diensten
independer-oliekan 9,1 gemiddelde beoordeling op Independer.nl

Verzekeringen Culemborg

Op zoek naar een verzekeringsadviseur in Culemborg die al je zorgen weg kan nemen? Dan ben je bij Oliekan B.V. aan het juiste adres. Wij nemen al het papierwerk uit handen, zodat je jezelf daar niet druk over hoeft te maken.

Door de persoonlijke aanpak van Oliekan B.V. vind je de verzekering die bij zowel je huidige als toekomstige situatie past. Verzekeringen verschillen onderling sterk in prijs en hebben zeer verschillende voorwaarden.

De jarenlange ervaring van Oliekan heeft ervoor gezorgd dat je verzekerd bent van onafhankelijk verzekeringsadvies, waarbij jouw wensen centraal staan. Oliekan B.V. garandeert dat dit veel geld kan besparen, en omdat wij onafhankelijk zijn, zijn wij in staat je het beste van dienst te zijn.

Wij kunnen je de beste service bieden wanneer je bij ons een serviceabonnement afsluit. Voor een vast bedrag per maand heb je, naast vele andere voordelen, meer inzicht in je financiële situatie.

Wanneer je op zoek bent naar zekerheid en een eerlijke premie of niet weet of je huidige verzekering wel écht bij jou past, ben je bij Oliekan B.V. aan het juiste adres.

Gemiddeld 28% minder premie
met het serviceabonnement
 • Serviceabonnement geeft transparantie en staat klantbelang voorop
 • Eerlijk advies over de verzekeringen die echt nodig zijn
 • Vast abonnementsbedrag per maand
Afspraak maken
Of bekijk de abonnementsvormen

Het aanbod particuliere verzekeringen

Levensverzekeringen

 • Pensioenverzekering
 • Begrafenisverzekering
 • Lijfrenteverzekering
 • Risicoverzekering
 • Unit-Linked verzekering
 • Kapitaalverzekering bij leven
 • Kapitaalverzekering eigen woning
Alle levensverzekeringen

Schadeverzekering

 • Ziekte- en arbeidsongeschiktheids-verzekering
 • Brandverzekering
 • Recreatie
 • Verkeer
Alle schadeverzekering

Het aanbod zakelijke verzekeringen

Verzekeringen op maat

Oliekan Verzekeringen Culemborg geeft uitstekende adviezen op het gebied van de vele verschillende zakelijke en particuliere verzekeringen die er zijn. Bij het geven van de adviezen houden we rekening met je huidige en toekomstige persoonlijke situatie.

De vele verzekeringen verschillen onderling sterk in prijs en daarnaast zijn de voorwaarden niet hetzelfde. Wij van Oliekan Verzekeringen Culemborg nemen jouw huidige verzekeringen onder de loep en bekijken of deze daadwerkelijk bij je passen.

Wanneer je op zoek bent naar een eerlijke en onafhankelijke verzekeringsadviseur in Culemborg, dan ben je bij Oliekan aan het juist adres.

€458,16 besparing per jaar

Verschil van €458,16 per jaar (dat is dus ruim €38 per maand!!)

Soort verzekering Met provisie Zonder provisie
Aansprakelijkheids verzekering €56,88 26,16
Woonhuisverzekering €351,84 161,88
Inboedelverzekering €188,40 86,64
Autoverzekering (75% korting) €543,24 337,20
Gezinsongevallen verzekering €54,96 25,32
Doorlopende reis- en annulering €152,64 70,20
Gezinsrechtsbijstand (Compleet) €341,28 200,88
SUB-TOTAAL €1689,24 908,28
Serviceabonnement Oliekan N.V.T. 322,80
€1689,24 1231,08
happy foto

Passend advies tegen eerlijk tarief –
Verzekeringen Culemborg

Het aanbod in de particuliere verzekeringen is zeer compleet en wij kunnen je dan ook van verschillende adviezen voorzien.

Bij Oliekan Verzekeringen Culemborg heb je de mogelijkheid om verzekeringsadvies in een abonnementsvorm af nemen. Voor een vast bedrag per maand heb je dan de beschikking over onze persoonlijke en eerlijke dienstverlening. Het gaat daarbij om hetgeen je écht nodig hebt, niet om het aantal polissen en de provisie die daarbij hoort. Een zeer groot voordeel hiervan is dat de verzekeringspremie aanzienlijk lager wordt, omdat de verzekeraar ons geen provisie meer hoeft uit te keren.

Ook voor adviezen wat betreft schade- en levensverzekeringen ben je bij Oliekan aan het juiste adres. Daarnaast geven we uitgebreid advies over pensioen, leningen en over het sparen en beleggen.

De dienstverlening van Oliekan richt zich naast de particuliere verzekeringen ook op zakelijke verzekeringen voor het bedrijfsleven. Hierbij ligt de nadruk voornamelijk op pensioenen, schadeverzekeringen en arbeidsongeschiktheid.

Wanneer je geïnteresseerd bent of met enkele vragen zit, kun je altijd contact met ons opnemen. Om je te kunnen ondersteunen in het verkrijgen van vernieuwd inzicht over je situatie, wordt het eerste gesprek bij Oliekan Verzekeringen Culemborg nooit in rekening gebracht.

Wij zijn de onafhankelijke verzekeringsadviseur die hoogwaardige adviezen geeft tegen een eerlijk en aantrekkelijk tarief.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Geen zorgen, wij nemen al het papierwerk uit handen

Verzekeringen contactformulier

Waarom Oliekan?

 • Onafhankelijk provisieloos advies
 • Altijd gepersonaliseerd maatwerk
 • Duidelijke uitleg en een vast aanspreekpunt
Afspraak Maken