Provisieloos advies
Advies tegen een betaalbare prijs, hoge kwaliteit
en altijd op zoek naar een win-win situatie
independer-oliekan 9,1 gemiddelde beoordeling op Independer.nl

Pensioenen particulieren

Wat is pensioen en hoeveel pensioen krijg ik eigenlijk?
Voor veel mensen een vraag, voor Oliekan Financiële Diensten een weet.

Pensioen is al jaren een veel besproken onderwerp in Nederland en de zekerheid van een goed pensioen is de laatste jaren enorm afgenomen. Ook de overheid weet dat de pensioenen de laatste jaren in kwaliteit zijn afgenomen en biedt daarom de mogelijkheid van fiscaal aantrekkelijk sparen om het pensioen op een goed niveau te krijgen. Zelf (bij)sparen van een pensioen is tegenwoordig één van de weinige zekerheden die je kan inbouwen in het pensioen, het is namelijk niet afhankelijk van de werkgever.

De meest gegeven reactie op de vraag: ”Hoe goed is jouw pensioen?”, is “Dat is prima geregeld via de werkgever!” Maar is dat ook zo? Vaak denken mensen dat hun pensioen goed is geregeld door de werkgever maar in de praktijk blijkt dat lang niet voldoende te zijn. Als je daar op je 60e pas achter komt ben je te laat om nog iets te kunnen regelen.

Pensioen is dus zeker niet voor latere zorg! Wij zullen uw pensioen voor u in kaart brengen en er een eerlijk advies over geven. Is het goed geregeld, zullen we u dat vertellen en kunt u met een gerust hart uitkijken naar het pensioen. Is het niet goed geregeld zullen we een advies uitbrengen hoe u het wel goed kunt regelen.

Neem contact op
Een pensioen is zeer persoonlijk en betrouwbaar advies is van groot belang. Om deze reden neemt Oliekan B.V. de kosten van het eerste gesprek voor zijn rekening zodat u verzekerd bent van een kloppend advies. Neem vrijblijvend contact op met Oliekan B.V.

Afspraak maken