Provisieloos advies
Advies tegen een betaalbare prijs, hoge kwaliteit
en altijd op zoek naar een win-win situatie
independer-oliekan 9,1 gemiddelde beoordeling op Independer.nl

Sparen en beleggen particulieren

Laat uw vermogen optimaal doorgroeien! Heeft u af en toe – of met zekere regelmaat – wat geld ‘over’? Dan is het slim om dit structureel door te laten groeien. Oliekan B.V. geeft u een persoonlijk advies.

Ook op het terrein van sparen en beleggen zijn er vele opties. Speelt u liever op zeker, dan zijn er talloze spaarproducten waaruit u kunt kiezen. Van ‘gewone’ spaarrekeningen tot en met creatieve belastingvrije spaarplannen. Die laatste optie is bijvoorbeeld interessant wanneer u een pensioen wilt opbouwen of aanvullen.

Durft u wat risico te nemen, dan is beleggen een optie. U kunt uw geld bijvoorbeeld onderbrengen in één of meer beleggingsfondsen. Groot voordeel van een beleggingsfonds is dat beleggingsexperts uw geld beheren; zij trachten er een zo hoog mogelijk rendement op te behalen. Beleggingsfondsen zijn er in vele soorten en maten. Zo kunt u uw eigen beleggingskoers uitstippelen.

Neem contact op
Sparen en beleggen is zeer persoonlijk en betrouwbaar advies is van groot belang. Om deze reden neemt Oliekan B.V. de kosten van het eerste gesprek voor zijn rekening zodat u verzekerd bent van een kloppend advies. Neem vrijblijvend contact op met Oliekan B.V.

Afspraak maken