Waarom Oliekan?
Onafhankelijk & provisieloos
Altijd gepersonaliseerd maatwerk
Duidelijke uitleg en een persoonlijke benadering
Schade melden Afspraak maken

Leningen Particulier

Het komt wel eens voor dat je een uitgave moet of wilt doen, maar dat je hier op dat moment het geld niet voor hebt of het er niet aan uit wilt geven. Denk hierbij aan de aanschaf van een auto, het betalen van een studie of een aanvulling op de hypotheek (bijvoorbeeld een verbouwing).

In die situatie kan een lening de uitkomst bieden die op dat moment nodig is om het doel wat je voor ogen hebt te bereiken. Er zijn verschillende leningvormen die gebruikt kunnen worden in deze verschillende situaties.

Hierbij kan je denken aan een doorlopend krediet, waarbij je een bedrag leent die in principe elke maand wordt terugbetaald. Alleen is er ook de flexibiliteit om het afgeloste bedrag weer op te nemen. Voor een auto of voor een verbouwing in huis wordt er vaak een persoonlijke lening afgesloten. Deze heeft ook een bepaald bedrag, maar dit wordt direct op je rekening gestort en in een bepaalde termijn, vaak 5 tot 10 jaar, afgelost. In deze variant is er geen mogelijkheid om het geld weer op te nemen. Mocht het geld voor een verbouwing worden gebruikt dan is deze lening, net als een hypotheek, aftrekbaar bij de belastingdienst.

Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

Afspraak maken

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Open chat