Over Oliekan en ons team

Over Oliekan

Oliekan Financiële Diensten B.V. is in 2001 opgericht door Marco Oliekan. Daarmee is de vraag waar ons bedrijf zijn toch wel bijzondere naam vandaan heeft ook beantwoord. Vanaf 2008 kent het bedrijf 2 eigenaren. Joost van Baaren is namelijk in dat jaar mede-eigenaar geworden.

Wij staan bekend om onze zeer persoonlijke aanpak en vooral om de laagdrempeligheid worden wij erg gewaardeerd. Geen driedelige pakken en dure woorden, maar gewoon een spijkerbroek met een overhemd en Jip & Janneke taal. Een huis kopen, scheiden of een verzekeringspakket regelen is allemaal al spannend genoeg, je moet je bij ons dus op je gemak voelen en daar zijn we goed in.

Heb je een hypotheekvraag, wil je een goed en voordelig verzekeringspakket, ga je scheiden of heb je hulp nodig bij alle rompslomp die op je af komt als nabestaande? Kom bij ons langs en krijg hetzelfde goede gevoel wat al onze klanten bij ons hebben. Wil je zien wat klanten van ons denken kijk dan naar de vele reviews op Independer.nl.

Het team

 • Marco Oliekan

  Directeur / adviseur
 • Joost van Baaren

  Directeur / adviseur
 • Stephan Bloemendal

  Adviseur
 • Diane Verhoef

  Binnendienst medewerker
 • Sharna Reinders

  Binnendienst medewerker
 • Mariska de Bie

  Binnendienst Medewerker

Wat onze klanten zeggen

Afspraak maken

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Open chat